Garage Baele

Renault.be

Menu

Ren. Trafic Camper

Renault Trafic Triostyle

Campervan voor dagelijks gebruik met 5 zitplaatsen en optioneel 6 zitplaatsen op basis van de Renault Trafic met korte wielbasis.

De slaapbank heeft 3 zitplaatsen met driepuntgordels. Deze bank is verschuifbaar en uitneembaar zodat je een zeer multifunctionele wagen krijgt. Het laadvolume is hierdoor variabel van 480 tot 3500 liter

Het bed van 195×125 cm is volledig effen.

De camper heeft een keukenblok met 2 pitten en spoelbak met gazen afdekking. In de keuken is er een compressor koelkast van 40 liter. Er zijn twee vers water jerrycans van 12 liter een een 40 liter afvalwatertank. Er is plaats voorzien voor twee gasflessen van 5 kg.

De basis Triostyle is een zeer luxueuze limousine met 5 zitplaatsen en 2 slaapplaatsen . De wagen wordt ingeschreven als kampeerwagen met onbeperkt gebruik. Optioneel kan de Triostyle uitgerust worden met een hef/slaapdak zodat je een bijkomende slaapplaats krijgt van 187×140 cm..

Standaard hoogte inclusief slaapdak is 2m07. Optioneel kan de auto met luchtvering uitgerust worden waardoor de minimum rijhoogte, inclusief het slaapdak, slechts 197 cm is.